LEVERANSTID ÄR TIS ELLER ONS - ÖREBRO LÄN 019-109313
  info@narmat.se   019-109313

Kategorier

Meny

Vi levererar hem till dig!  
Vi levererar tyvärr inte hem till dig än, men kolla in våra utlämningsställen.  

Mjöl

per sida
Bild på Mjöl 1kg Algot siktat - KRAV

Mjöl 1kg Algot siktat - KRAV

35,00 kr

Siktat mjöl av ekologiskt vårvete.

Bild på Närkeråg fullkornsmjöl - KRAV

Närkeråg fullkornsmjöl - KRAV

35,00 kr

Fullkornsmjöl av ekologiskt Petkusråg

Bild på Dalavetemjöl 1kg

Dalavetemjöl 1kg

45,00 kr

Bild på Dalavetemjöl 2kg

Dalavetemjöl 2kg

80,00 kr

Bild på Dinkelmjöl 1kg

Dinkelmjöl 1kg

59,00 kr

Bild på Dinkelmjöl 2kg

Dinkelmjöl 2kg

90,00 kr

Bild på Kornmjöl 2kg

Kornmjöl 2kg

60,00 kr

Bild på Rågmjöl 1kg

Rågmjöl 1kg

39,00 kr

Bild på Rågmjöl 2kg

Rågmjöl 2kg

70,00 kr

Bild på Ölandsvetemjöl Fullkorn 1kg - KRAV

Ölandsvetemjöl Fullkorn 1kg - KRAV

35,00 kr

Fullkornsmjöl av ekologiskt lantvete

Bild på Matvete av Ölandsvete 1 kg - Krav

Matvete av Ölandsvete 1 kg - Krav

35,00 kr

Ölandsvete är en gammal vetesort som inte är så förädlad som moderna sorter. Den ger en lägre skörd men är extra rikt på protein. Passar till allt från bullar och småkakor till pannkakor. Mjölet ger en lättarbetad deg och mustigt bröd. Används som ”vanligt” vetemjöl men med lite mer vätska vid brödbak. Matvete är putsade hela kärnor, de kokas och används som svenskt alternativ till fullkornsris.

Bild på Ölandsvetemjöl Fullkorn 1kg -  KRAV

Ölandsvetemjöl Fullkorn 1kg - KRAV

35,00 kr

Ölandsvete är en gammal vetesort som inte är så förädlad som moderna sorter. Den ger en lägre skörd men är extra rikt på protein. Passar till allt från bullar och småkakor till pannkakor. Mjölet ger en lättarbetad deg och mustigt bröd. Används som ”vanligt” vetemjöl men med lite mer vätska vid brödbak.

Bild på Ölandsvetemjöl Siktat 2kg - KRAV

Ölandsvetemjöl Siktat 2kg - KRAV

60,00 kr

Ölandsvete är en gammal vetesort som inte är så förädlad som moderna sorter. Den ger en lägre skörd men är extra rikt på protein. Passar till allt från bullar och småkakor till pannkakor. Mjölet ger en lättarbetad deg och mustigt bröd. Används som ”vanligt” vetemjöl men med lite mer vätska vid brödbak.