Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatchutney hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatmarmelad hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Kallpressad ekologisk rapsolja, utan tillsatser. Oljan är rik på de nyttiga Omega 3 och Omega 6 och utmärkt att använda som smaksättning av din sallad, till stekning och till din grillolja.
Hemgjord Blodkorv svensk grisbog, späck, blod, svål, lök, salt, peppar, koriander, muskot nejlikor, mejram, timjan, vitlök Näringsinnehåll 312 kcal/1307 KJ Protein 15 gr Fett 28 gr
Grov Leverpastej 220 gr Ingrediensförteckning: svensk grisbog, grislever, mejram, muskot, koriander, lök Näringsinnehåll 330 kcal/1383 KJ Protein 15 gr Fett: 30 gr
Herrgårdens Sylta Innehåller: svensk grisbog, svål, vatten, lök, vitlök, salt, peppar, kummin, muskot, koriander, vinäger Näringsinnehåll 167 kcal/700 KJ Protein 11 gr Fett 13 gr Kolhydrat 1,4 gr Varav socker 1,3 gr
Kokboken HÄRIFRÅN, råvaror, recept och relationer är örebrokocken Anders Johnsons nysläppta hyllning till hållbara producenter runt om Örebro. Anders vann finalen av årets ekokock 2020 boken är nominerad till kokboks-VM , gourmand awards i klassen årets debut. Det är en bok helt och hållet producerad i örebroområdet med lokala råvaror efter säsong. 352 sidor totalt över 180 recept. Boken är fotograferad av Andreas Hylthén.
Låt oss tipsa om ett presentkort på närmat! Gör någon riktigt glad och se samtidigt till att stötta dina lokala livsmedelsproducenter. Bättre än så blir det inte!