Anders Johnsson heter jag och har jobbat som kock i 25 år, jag driver ett krav-certifierat matföretag; SLYTEVIKEN kreativ catering & matstudio i Örebro. Den här boken har vi jobbat med i 1,5 år det är min hyllning till alla fantastiska producenter vi har här i området.
Den känslan, den smaken, vill jag försöka förmedla här, ge er inspirationen och viljan att laga maten vi har här omkring oss. Maten från mina hjältar, bönderna. Maten härifrån
Kokboken HÄRIFRÅN, råvaror, recept och relationer är örebrokocken Anders Johnsons nysläppta hyllning till hållbara producenter runt om Örebro. Anders vann finalen av årets ekokock 2020 boken är nominerad till kokboks-VM , gourmand awards i klassen årets debut. Det är en bok helt och hållet producerad i örebroområdet med lokala råvaror efter säsong. 352 sidor totalt över 180 recept. Boken är fotograferad av Andreas Hylthén.