Nötfärs: mellanmalet fetthalt lägre än 12%.
Förhållande kollagen och köttprotein lägre än 15%
Styckdetalj: nötkött
KRAV certifierat, 100% gräsbeteskött
Scanna QR-koden. Läs om Göksholm och vårt kött
Högrevsburgare malda i fiberriktningen (produkten är fryst). Ingredienser: Nötkött (99%), salt, svartpeppar. Köttmängd 99%
En lite mera smakrik korv på Svensk Hjort (produkten är fryst). Ingredienser: Fläskkött & fett från gris (58%), Hjortkött (14%), vatten, potatismjöl, salt, druvsocker, kryddor: (svartpeppar, timjan, cayenne, lökpulver, vitlök, koriander, chipotle), antioxidationsmedel (E300, E301, E331), konserveringsmedel (E250). Korvskinn av gris.
Flak om 30 ägg i blandad storlek, minst 1750g/flak. Vårt packeri kontrolleras årligen av Livsmedelsverket. Äggen är lysta och stämplade. Salmonellaprov tas var 15;de vecka enligt svenska omsorgsprogrammet.
Ingredienser: 78% Svenskt fläskkött, vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, lök, ramslök, vit- och cayennepeppar, socker, rökarom (naturligt återskapad rök), kryddor antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250