MAT FRÅN NÄRA HÅLL
  info@narmat.se   019-109313

Kategorier

Meny

Lilla Väsby

LillaVäsby är en liten gård på Närkeslätten. Här bedrivs växtodling, lamm- och nötköttsproduktion, där vi fokuserar på djurens välbefinnande.

Vi driver vår gårdsbutik Lilla Väsbys Lantbod. Här finner du gårdens egna produkter och ett brett men noga utvalt sortiment från våra närproducenter. I Lantboden kan man betala med både swish och kort. Våra öppettider är fredagar kl 14:00-17:00 och lördagar kl 11:00-14:00.

För oss är det viktigt att djuren behandlas väl och får leva ett härligt liv, därför sköter vi om våra med värme, kärlek och respekt. Trots att vi nu har fler djur än tanken var från början så vill vi fortfarande bevara den småskaliga känslan.

Grundtanken är att djuren skall ingå i det naturliga kretsloppet där de bidrar till biologisk mångfald och betade öppna landskap. Våra djur hjälper bl.a. till att beta de vackra hagarna runt Riseberga, naturreservatet Ekåsen och Bärsta gård i Hackvad samt våra egna hagmarker i anslutning till gårdarna. Förutom denna miljönytta får vi även gödsel till våra åkrar med spannmålsodling och vi kan förse många människor med god närproducerad mat på bordet.

Vi hoppas att våra kunder känner som vi, att man kan äta vårt kött med gott samvete, eftersom man med egna ögon får se att maten man tillagar och äter kommer från djur som har haft det bra. Dessutom hoppas vi att varje måltid bjuder på en riktigt bra smakupplevelse.

per sida
Bild på Lilla Väsbys Höstlåda

Lilla Väsbys Höstlåda

625,00 kr

Passa på att testa de olika smakerna från Lilla Väsby Gård. Lådan levereras fryst och denna gång innehåller den: ▪️NÖTFÄRS - 1 paket av vår populära nötfärs. ▪️HÄRLIGA LÅNGKOKSDETALJER -Perfekt till grytor och långkok. Detaljen består av Nötbog Högrev, Bogrulle eller Ytterlår. ▪️LILLA VÄSBY BURGARE 6st av våra rejäla hamburgare, krydda själv efter eget tycke och smak! ▪️LILLA VÄSBY-FALU - Så som falukorv ska smaka! ▪️TALLEBACKENS ÖLKORV -4st av gårdens smala goda ölkorv. Vår egna favorit!!

Bild på Nötfärs

Nötfärs

69,00 kr

Passa på att testa vår populära nötfärs. Paketen väger 400-600g. Levereras fryst

Bild på Nötfärslåda 5kg små fp

Nötfärslåda 5kg små fp

650,00 kr

Paketen ligger på 400-600g/fp. Lådan levereras fryst och väger lite drygt 5kg

Bild på Nötfärslåda ca 10kg

Nötfärslåda ca 10kg

1 295,00 kr

Paketen ligger på 400-600g/fp. Lådan väger ca 10kg och levereras fryst.

Bild på Nötköttlåda 10kg

Nötköttlåda 10kg

1 750,00 kr

Innehåller lite drygt 5kg färs i våra små förpackningar samt 5st nötköttsdetaljer. Lådan levereras fryst.