Ingredienser: 58% Svenskt fläsk- och nötkött, vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, kryddor, rökarom (naturligt återskapad rök), antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel, E250
Ingredienser: Kolsyrat vatten, socker, färg (socker-kulör E150c) aromämnen, syra (citronsyra), maltarom (från korn), konserveringsmedel (E211).
Ölandsvete är en gammal vetesort som inte är så förädlad som moderna sorter. Den ger en lägre skörd men är extra rikt på protein. Passar till allt från bullar och småkakor till pannkakor. Mjölet ger en lättarbetad deg och mustigt bröd. Används som ”vanligt” vetemjöl men med lite mer vätska vid brödbak. Matvete är putsade hela kärnor, de kokas och används som svenskt alternativ till fullkornsris.
Våra ekologiska värphöns som slaktas vid 80-85 veckors ålder. Ger en fantastisk buljong och en del kött. Säljs plockade, urtagna och frysta.
Högrevsburgare malda i fiberriktningen (produkten är fryst). Ingredienser: Nötkött (99%), salt, svartpeppar. Köttmängd 99%